Booming nine years too early,
Or eight, depending on your construal,
I was triggered as fuck;
Now I'm unable to be,
Atomes of
Her lover's eye's keeper,
Guided by Órkos,
Bursting her prison
As the familiar
Of Neptūnī nurse,
Her scent, Thallo,
Her daughter Éar,
Having grown horns
And a high pitch.


© Psápfo


0 Lesern gefällt dieser Text.


Beschreibung des Autors zu "Gloomy Tuesday"

Melpoméni, Kleyó, Erató & Polýmnia




Kommentare zu "Gloomy Tuesday"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Gloomy Tuesday"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.