Am Fänschterli pfifft s'Vögeli

Am Fänschterli pfiift s’Vögeli
und bringt de Chindli Wörm
und alli offne Schnäbeli
verfüeret es Hungergstörm

S‘Müetterli und s’Vätterli
sind fliessig wie zwei Lüt
wo hinder erem Gädeli
vor Wärche wösset nüt

Und erscht wenn d’Chind zor
Sommersziit mit Büchli voll und rund
us erem Näschtli gflogä sind
chunt die ersehnti Stund

Wo d’Eltere voll Glück und Freud
sich uf es Äschtli schwinget
und usem Herzli wiit und breit
entzückti Liedli singet


© Ludwig Weibel


1 Lesern gefällt dieser Text.


Diesen Text als PDF downloaden



Youtube Video



Kommentare zu "Am Fänschterli pfifft s'Vögeli"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Am Fänschterli pfifft s'Vögeli"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.